panorama-02.jpg

Conference Dinner

Wednesday, April 20, 2011, 20:00 - 22:30
Grazer Congress, Stefaniensaal

Menu - Men├╝

Starters - Vorspeisenvariation

Prime boiled beef in aspic wrapped in chive
with pumpkin seed oil vinaigrette
Vulkano Ham served with Styrian style antipasti
Panna Cotta of asparagus with peppered strawberries

Tafelspitzs├╝lzchen im Schnittlauchmantel mit Kern├Âlvinaigrette
Vulkanoschinken mit Steirischen Antipasti und frischem Grana
Spargel-Panna Cotta mit gepfefferten Balsamicoerdbeeren

***

Consomm├ę of beef with truffle dumpling

Rinderconsomm├ę mit Tr├╝ffelnockerl

***

Roasted fillet of pork wrapped in herbs
served with potato gratin and vegetables

Rosa gebratenes Schweinefilet im Kr├Ąutermantel
mit Kartoffelgratin und Gartengem├╝se

***

Dessert buffet - Desserts vom Buffet

Chocolate fountain with exotic fruits
Assorted Petit Fours
Selection of cakes

Schokoladenbrunnen mit exotischen Fr├╝chten
Auswahl an Petit Fours
Kleines Tortenbuffet

***

Bread & butter

Brot & Butter

***

On request, a vegetarian menu can be selected.
Auf Wunsch kann auch ein vegetarisches Men├╝ gew├Ąhlt werden.
vegetarisches Men├╝

Spargel-Panna Cotta
Gem├╝seconsomm├ę mit Tr├╝ffelnockerl
B├Ąrlauchtortellini mit frischen Kr├Ąutern und Vanille-Kirschtomaten
Desserts vom Buffet
vegetarisches Men├╝